Vi kan levere til alle former for fest. Hvad enten der er tale om en 50-års fødselsdag eller en større event for flere tusinde gæster, så har vi hvad der skal til for at levere et tilfredsstillende produkt til vores kunder.

Mike Holm Olsen
Levering kun 750,-
Fleksibel afhentning
Kvalitetsgaranti

Om os

Siden 2007 har Party In The Sky udviklet sig fra et mobildiskotek til et fuldendt eventbureau, der kan levere alt til enhver festlig begivenhed. Vores rejse startede med at bringe glæde og feststemning til utallige private fester, men gennem årene har vi udvidet vores sortiment og ekspertise.

I dag tilbyder vi en bred vifte af ydelser, der spænder lige fra DJ-booking og lyd- og lysudlejning til hoppeborge, slushice maskiner og meget mere.

Vi samarbejder tæt med vores kunder for at skabe unikke og mindeværdige arrangementer, uanset om det er en privat fest, et firmaevent eller en festival.

Vores dedikerede team af erfarne og passionerede teknikere sikrer, at ethvert arrangement bliver en succes.

Vi stræber altid på at løbe de ekstra meter der skal til, for at vores kunder får lige præcis den fest, som de forventer.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan gøre din næste fest til noget helt særligt med Party In The Sky!

Derfor skal du vælge os

34+ Fødselsdage
28+ Gymnasiefester
100% Glade kunder

Vores kundekartotek indeholder både virksomheder, foreninger samt private – så uanset hvilken kategori du tilhører, så kan du trygt vælge os som leverandør af mobildiskotek til dit event.