Personale

Det er vigtigt at forevige de bedste øjeblikke fra en god fest. Vi sørger for at du får det – vi har foto/videofolk der står på spring til at skyde skarpe billeder til jer. Det er underordnet om det er et stort event eller en 50 års fødselsdag, så er billeder/video noget som forener minderne. Kontakt os for at høre om priser, så kan vi sammen finde en pakke der passer jeres event.

Det er altid vigtigt med rutinerede og effektive bartendere, og det kan du få hos os. Vi samarbejder med lang række erfarne bartendere, som altid med et smil udfører opgaven til perfektion. Kontakt os i dag, så har vi et godt tilbud til netop jeres fest.

Vores garderobepiger formår altid med et smil på læben, at levere varen i pressede situationer. De er hurtige, effektive og smilene – og sørger altid for at gæsterne ankommer/går med et smil.

Billeder


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/partyinthesky.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 172